Branches

Zakelijke dienstverlening

U wilt optimale grip op de kwaliteit, kosten en winstgevendheid van uw projecten. En uw bedrijfsprocessen van A tot Z ondersteund hebben.

Onze oplossing

Opleidingsbedrijven
Trainingsbedrijven

Professionele cursistenadministratie met een overzichtelijk planbord, online inschrijven, klantenportaal, cursisten- en docentenportaal.

Onze oplossing

Hardware leveranciers
Software leveranciers
ICT dienstverlening

24/7 online inzicht in actuele prijzen & beschik- baarheid van producten. Verkoop, inkoop voorraad en support. Directe koppeling naar leveranciers.

Onze oplossing

B2B telecom

Abonnementen, toestellen, acties, aanbiedingen. Verwerking gesprekskosten. Acquisitie, contracten, projecten, support. Hoe blijf u in control?

Onze oplossing

Creatieve industrie

Procesoptimalisatie software ontwikkeld met, door en voor reclame- design- en internetbureaus. Afgestemd op de eisen van creatieve profs.

Onze oplossing

Energieleveranciers

Koppelaar, leveranciersonafhankelijk online systeem. Communiceert moeiteloos met een grote variatie op afstand uit te lezen energiemeters.

Onze oplossing

Verzuimbegeleiders
ARBO dienstverleners

Poortwachterproof arbo- en verzuimadministratie, WIA/WGA. Praktijkgerichte management software met uitgebreide procesondersteuning.

Onze oplossing

Waarom kiezen voor ChainWise

  • Webbased, altijd en overal toegankelijk
  • Gunstig geprijsd, geen hoge investeringen
  • Logisch ingericht, iedereen kan ermee aan de slag
  • Unieke, branche-specifieke oplossingen
  • Maatwerk mogelijk door onze programmeurs
  • Professioneel implementatie traject
Implementatiekracht

Implementatiekracht

ChainWise is niet alleen de ontwikkelaar van slimme procesoptimalisatie systemen maar zorgt met eigen projectleiders ook voor een succesvolle software implementatie. Wij hebben een jarenlange ervaring met de implementatie van CRM en ERP systemen en het maken van (complexe) koppelingen. Ook verzorgen wij trainingen zodat uw medewerkers zo snel mogelijk vertrouwd zijn met het nieuwe systeem.

Meer over ons implementatie traject
Naam Naam Naam Naam Naam

‘ChainWise en koppeling met Onetrail bieden overzicht, procesondersteuning, actuele prijzen en inzicht in voorraden en productinformatie. We zijn de concurrentie nu continu een slag voor.’

Iwan R. Piroe, CEO van IP Xchange

‘Reclamatie invoer van afgesloten abonnementen in ChainWise is werkelijk kinderspel geworden sinds de toevoeging van de speciaal hiervoor door jullie ontwikkelde tabel!’

Jurgen Brinkman, Founder & Co-Owner Novuss Telecom & ICT

‘Wij zochten een systeem waarin onze primaire processen volledig worden gekoppeld. Van relatie, offerte, project naar facturatie. ChainWise biedt die mogelijkheid in alle opzichten.’

Anne-Wil Hak, KWIZ Groningen

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14