ChainWise is UBL Ready!

vrijdag 28 september 2018 / Aantal keer gelezen (986)

ChainWise heeft de UBL ketentest succesvol doorlopen en is daarmee UBL Ready gekwalificeerd. UBL staat voor Universal Business Language. Het is de voorgeschreven standaard voor elektronische facturen. Bij een UBL factuur is het aantal handelingen om een factuur te verwerken drastisch verminderd.

De voordelen van UBL

Elektronisch factureren met UBL is sneller, eenvoudiger, nauwkeuriger en scheelt de ondernemers veel administratie. Een UBL bestand kan vanuit het ene geautomatiseerde systeem elektronisch worden verwerkt in het andere systeem. 

Hoe ga je hier mee aan de slag?

Alle klanten die werken met de facturatie-module van ChainWise versturen automatisch een UBL-document bij de facturatie. Naast het PDF-document. Er zijn geen extra handelingen nodig om dit toe te voegen aan de factuur, dit gaat bij ChainWise automatisch.

Ook is er een module voor het importeren van UBL versie 2.1 bestanden die in ChainWise als inkoopfactuur kunnen worden opgeslagen.

 

Meer informatie? UBL Ketentest

ChainWise is UBL Ready!

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14