ChainWise positief door veiligheidstesten gekomen

donderdag 16 juni 2016 / Aantal keer gelezen (1663)

Het internet is constant in beweging en dagelijks komen er helaas nieuwe beveiligingslekken in de publiciteit. In opdracht van Assist Verzuim heeft het externe bureau Com-Connect de ChainWise software getest op veiligheidslekken.

Bij deze SecurityScan wordt met de nieuwste scan technieken naar zwakke punten gezocht, gecontroleerd op de laatste infecties en gecheckt of de website veilig is. Bij de scan wordt onder andere gekeken naar SQL-injectie, Cross-Site-Scripting (XSS), zwakke wachtwoorden, aanwezigheid van verborgen bestanden en configuratie fouten.
Geconcludeerd kan worden dat ChainWise de nodige maatregelen heeft getroffen om de websites te beveiligen en er geen issues gevonden zijn die direct hersteld dienen te worden. Wel zijn er een paar aanbevelingen gedaan en deze worden bij de volgende reguliere updates grotendeels meegenomen.

ChainWise positief door veiligheidstesten gekomen

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14