L U N C H & L E A R N Bijna elke donderdag organiseert TheWiseComany een Lunch & Learn. Onder het genot van een lekker broodje worden we op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen!

donderdag 29 augustus 2019 / Aantal keer gelezen (303)

Umbraco

Paul heeft vandaag de voordelen van het Content Management Systeem Umbraco aan ons getoond. Dit systeem is gebruiksvriendelijk, erg geschikt voor maatwerk en meertalig. Umbraco is gebaseerd op een .NET Framework en is bijzonder flexibel door de mogelijkheden van de Umbraco API in combinatie met .NET.

Het CMS kan onbeperkt uitgebreid worden met extra functionaliteiten en met externe systemen zoals CRM of ERP pakketten koppelen. Umbraco leent zich vooral voor de grotere en complexere websites en online oplossingen. Daarnaast wordt het systeem op grote schaal doorontwikkeld en onderhouden, zijn er veel plug-ins beschikbaar, is er veel aandacht voor veiligheid en is er ook een zeer actieve ondersteuningsgroep.

Meer info? www.umbraco.comp.

L U N C H & L E A R N

Theme picker

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14