Met TalentBoard maakt ook Chainwise 'Een Leven Lang Leren' voor iedereen toegankelijk!

zondag 13 november 2016 / Aantal keer gelezen (1493)

Vier jaar geleden vroeg een grote multinational de oprichters van TalentBoostAcademy om te helpen met het in kaart brengen van onbenut potentieel en het monitoren van persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers. Het Eerste TalentBoard werd ontwikkeld. Intussen wordt er in Europa in meerdere landen gebruik gemaakt van TalentBoard.

TalentBoostAcademy ging op basis van dit succes terug naar de tekentafel met slechts één doel: een leven lang leren toegankelijk maken voor iedereen. Zij creëerden een nieuw digitaal platform. Een persoonlijke omgeving die ieder individu kan gebruiken om te blijven werken aan employability.

Na bijna een jaar aan programmeerwerk was het platform gereed en zochten wij samenwerking met diverse partijen. Voor assessments is dat Online Talentmanager, voor de logistieke afhandeling van opleidingen, trainingen en coaching trajecten wordt gebruik gemaakt van Cursusplanner van Chainwise.
TalentBoostAcademy werkt met een veelheid aan gekwalificeerde opleiders die allemaal hun eigen cursusplanner hebben gekregen, als onderdeel van het TalentBoard.

De gebruikers van TalentBoard kunnen hun trainingen, opleidingen en coaching direct boeken in de agenda van de opleider van hun keuze. TalentBoostAcademy en Chainwise bieden opleiders een eigen planningsmodule waarin zij direct zien welke gebruikers een opleiding, training of coaching hebben geboekt en betaald en hoe de planning
van de trainers eruit ziet.
Hiermee maakt ook Chainwise een leven lang leren toegankelijk voor iedereen en wij zijn dan ook trots om Chainwise het beeldmerk ‘Een Leven Lang Leren’ toe te kennen.

 

Met TalentBoard maakt ook Chainwise 'Een Leven Lang Leren' voor iedereen toegankelijk!

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14