Michael Finkers: nieuwe aanwinst ChainWise!

maandag 14 januari 2019 / Aantal keer gelezen (1084)

Per februari zal onze stagiair Michael Finkers officieel deel uit gaan maken van het ChainWise team!
Als student Technische Informatica van het Saxion in Enschede heeft hij tijdens zijn afstudeerstage zich vooral bezig gehouden met de verbetering van de digitale communicatie van de Cursusplanner. Hij zal dit de komende periode verder gaan ontwikkelen.

Doordat onze ChainWise programmeurs continue op klantverzoek uitbreidingen realiseren, zijn er vele instellingen op vele verschillende plekken in ChainWise die (onverwacht) invloed op elkaar kunnen hebben. Dat geldt ook voor de communicatie vanuit Cursusplanner. De verschillende plekken waar instellingen staan, alsmede de onderlinge afhankelijkheden van die instellingen, maken het soms lastig om te doorzien wanneer wat wordt gestuurd en aan wie.

Om beter overzicht te krijgen in de instellingen en de gevolgen daarvan is dit traject gestart, waarbij wordt gekeken hoe de huidige mogelijkheden logischer te positioneren en te benoemen. Ook vinden gesprekken met klanten plaats om (aanvullende) wensen te inventariseren.

Welkom Michael en veel succes!

Michael Finkers: nieuwe aanwinst ChainWise!

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14