Richard Mast Business Development Manager

maandag 20 juni 2016 / Aantal keer gelezen (2965)

Per 1 juni 2016 maakt Richard deel uit van het team van ChainWise in de rol van Business Development Manager. Met ruim 16 jaar ervaring op het gebied van bedrijfsautomatisering, in de volle breedte in zowel de grootzakelijke als de MKB markt, een echte ‘software-man’.

Meerdere, veelal commerciële rollen op het gebied van ERP-, CRM-, document- en FMIS-oplossingen heeft Richard vervuld.  Richard ‘Ik spar graag vanuit de inhoud met de (potentiële) klant over bestaande werkwijzen om samen te komen tot verbeteringen van bedrijfsprocessen, kwaliteit en kostenreductie. Software is daarin niet de oplossing, maar wel een fantastisch gereedschap om dit mogelijk te maken’.

Na zich afgelopen jaren meer gericht te hebben op de grootzakelijke markt, nu binnen ChainWise weer meer gericht op het MKB. ‘Binnen het MKB zit ik dichter op de ondernemer, waarin ik als persoon en professional meer het verschil kan maken. Iets wat ik bij de meer rigide aanbestedingstrajecten miste’.

Richard is getrouwd en vader van twee dochters. In zijn vrije tijd doet hij aan triathlon en hardlopen, gericht op langere afstanden en is hij hardlooptrainer.

 

Richard Mast

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14