Vincent Krooshof nu ook beschikbaar als consultant Al meer dan 18 jaar zet ChainWise als softwareproducent met succes de talenten van Vincent Krooshof in.

donderdag 12 september 2019 / Aantal keer gelezen (360)

Vincent (opleiding bedrijfskundige informatica) stond als ontwikkelaar, samen met Bob Groenewoud, aan de wieg van het huidige procesoptimalisatie systeem ChainWise. Logisch gevolg van al deze kennis is de inzet van Vincent als vraagbaak voor onze klanten.

De laatste jaren zijn de werkzaamheden van Vincent verschoven van technisch ontwikkelaar naar het samenstellen van een functioneel ontwerp. De adviserende rol die Vincent in dit traject vervult, wordt aan klantzijde hoog gewaardeerd. Reden voor ons om Vincent ook als consultant aan te laten schuiven bij u als ChainWise gebruiker.

Wilt u onderzoeken of uw huidige ChainWise inrichting nog volledig in de pas loopt met uw organisatie? Zijn er bedrijfsprocessen die in uw ogen te omslachtig zijn? Kortom, wilt u van gedachten wisselen met een ChainWise-pro die alle technische ins & outs kent van het systeem? Ga met Vincent Krooshof om de tafel.

Egbert Horsselenberg arrangeert voor u graag een meeting met Vincent.
Bel 06 53 53 0578 of mail egbert@chainwise.nl

Vincent Krooshof nu ook beschikbaar als consultant

Theme picker

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14