Training Facturatie

donderdag 17 oktober 2019 / Aantal keer gelezen (390)

Het proces optimaliseren met ChainWise betekent dat ook de facturatie een stuk eenvoudiger wordt. Immers, de wijze van facturatie en validatie vinden met ChainWise al eerder in het proces plaats. De controle (goedkeuring) van de in-verkoop facturen is middels een vastgestelde workflow standaard verwerkt in ChainWise. Daarmee is het voor de financiële administratie kinderspel om de juiste factuur samen te stellen. Maar zijn alle facturatiemogelijkheden binnen ChainWise wel bij u bekend? Tijdens de facturatietraining geven wij u handige tips en komen alle mogelijk facturatie scenario’s aan bod. Denk hierbij o.a. aan:

  • Afwijkende debiteurnummer bij factuur
  • Afwijkende uren factureren
  • Digitaal factureren
  • In bulk factureren
  • Facturatieschema en Prognose overzicht
  • Verwerken en factureren van contractuele verplichtingen en productleveringen

N.b. Tijdens de training gaan wij ook graag in op uw specifieke vraagstukken.

Kosten voor deelname zijn €100,00 per persoon. Wilt u uzelf, uw collega's of medewerkers aanmelden? Stuur dan een mail naar office@chainwise.nl

Er moeten minimaal 3 aanmeldingen zijn om de training door te laten gaan. Op het moment dat deze definitief doorgaat, ontvangt u van ons een bevestiging per mail.

Datum: donderdag 1 oktober 14:00 - 16:30 uur
Locatie: kantoor ChainWise te Hengelo
Benodigdheden: niet noodzakelijk, maar bij vragen over uw omgeving handig, een eigen laptop met toegang tot uw ChainWise omgeving.

Evenement Datum: 1-10-2020 14:00 - 16:30 Evenement Exporteren

Training

Theme picker

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14