Stefan Goselink, Chapel Media

Chapel Media is een creatief media adviesbureau op gebied van marketing en audiovisuele producties. Zij bedenken, produceren en verzorgen een totale online, offline of crossmediale campagne. Van concept, creatie tot strategie en de uiteindelijke inzet.

Daarnaast is Chapel Media succesvol in viral campagnes. Het lijkt op mond-tot-mondreclame versterkt door het internet, waardoor snel en goedkoop een groot aantal mensen bereikt kan worden. Zij verzorgen nagenoeg alle vormen van communicatie; van Field marketing tot LinkedIn campagnes, van radio/TV tot social media campagnes, de doelstelling en creaties bepalen de mediatypes en de uiteindelijke campagnes.

De succesvolle samenwerking tussen Chainwise en Chapel Media is zo’n twee jaar geleden gestart. Chainwise heeft Chapel Media geholpen met het inzichtelijk maken van interne bedrijfsprocessen en vanaf die tijd zijn wij zeer tevreden met de mogelijkheden en oplossingen die Chainwise te bieden heeft. Chapel Media heeft Chainwise geholpen met de online branding d.m.v. filmpresentaties en campagnes via LinkedIn op te zetten en uit te voeren. Vanaf september is deze intensieve samenwerking voortgezet en gaan we samen een vervolgcampagne uitvoeren, middels de kanalen Twitter en ChapelMedia LinkedIn.

 

Contact met ChainWise

Meer weten over de oplossingen die wij bieden? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van onze bedrijfssoftware aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Egbert Horsselenberg: 06 53 53 0578