Geef De Klup Energie

donderdag 9 maart 2017 / Aantal keer gelezen (2143)

ChainWise is benaderd voor een slim, milieuvriendelijk dak-verbeterplan voor vrijwilligersorganisatie De Klup Twente. Onder de noemer ‘Geef De Klup Energie’ sponsort ChainWise zonnepanelen voor het nieuwe dak van het activiteitencentrum Meester Siebelinkhuis.

Toen de slechte staat van het dak bekend werd, kwam Hans van Riet, zakelijke leider van De Klup, en betrokken onderneming Hoogstraten Groep Almelo met een slimme oplossing: het dak herstellen en vervolgens voor een groot deel beleggen met gesponsorde zonnepanelen. Bedrijven kunnen een (of meerdere) panelen sponsoren voor € 99,00 per jaar, voor de duur van vijf jaar. Van dat bedrag kan zowel het dak worden gerepareerd, het zonnepaneel worden aangeschaft en geplaatst. Daarmee snijdt het mes aan twee kanten: een dak dat weer tegen een stootje kan en de energierekening keldert ook nog eens naar beneden.

ChainWise heeft ook met grote welwillendheid gereageerd op de nieuwste actie van de vrijwilligersorganisatie die het financieel niet al te breed heeft.

Geef De Klup Energie

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14