Uitgebreide kilometerregistratie

donderdag 3 mei 2018 / Aantal keer gelezen (422)

De huidige kilometerfacturatie gaat altijd uit van 1 kilometertarief dat vastgelegd is met instelling 4. Met deze nieuwe module wordt het mogelijk om kilometertarieven te definiëren op dezelfde wijze als bij werkcodes gebeurd, dus bij de werkcode, bij de klant en bij een project. Tevens kan bij het definiëren van afwijkende tarieven bij contracttypes het kilometertarief ingesteld worden. De tabs ‘geboekte uren’ bij project, productlevering en contract zijn uitgebreid zodat hier ook kilometer informatie is te vinden indien dat van toepassing is.

Met deze module wordt het ook mogelijk om in één boeking zowel uren als kilometers te registreren. Deze kunnen met behulp van instelling 933 van deze module automatisch worden gesplitst in twee boekingen zodat er maar één boeking hoeft te worden ingevoerd en beide gegevens kunnen worden gefactureerd.

Uitgebreide kilometerregistratie

x

Contact met ChainWise

Meer weten over de oplossingen die wij bieden? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van onze bedrijfssoftware aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Egbert Horsselenberg: 06 53 53 05 78