Professional Services Grow

Ingericht voor starters en kleine ondernemingen die nog volop in de groeifase zitten. En daardoor behoefte hebben aan een systeem waarin enkel de belangrijkste functionaliteiten zijn verwerkt om professioneel mee aan de slag te kunnen.

Het ChainWise Professional Services DNA is in Grow volledig verwerkt. Aan u en de groei van uw onderneming om te bepalen wanneer u eventuele gewenste uitbreidingen gaat inzetten. Ga voor ongelimiteerde groei en start extra volledig met ChainWise Professional Services Grow.

Voorzien van alle basisfunctionaliteit.
ChainWise Professional Services Grow bevat de functionaliteit die u nodig heeft om uw bedrijfsproces overzichtelijk te ondersteunen. U ondersteunt met gemak uw volledige acquisitieproces en heeft bovendien direct de beschikking over een complete CRM oplossing. Acquisitie bedrijven is eenvoudig en toegankelijk. U plant uw opvolging en legt overzichtelijk uw resultaten vast. Overzicht verkrijgt u via toegankelijke en overzichtelijke management overzichten. De omgeving is webbased en functioneert ook op uw tablet. Optioneel heeft u de beschikking over de handige CRM App: nooit meer op zoek naar een telefoonnummer, mailadres of adres. Factureren doet u direct vanuit het systeem. U heeft op altijd een actueel inzicht in uw financiële prestaties. Kortom, u bent volledig uitgerust om professioneel aan de slag te kunnen.

Op ieder moment uit te breiden
ChainWise Professional Services Grow groeit naar wens met u mee. Met aanvullende modules en de mogelijkheid om uit te breiden met projectadministratie, urenadministratie, inkoop, digitaal en in bulk factureren en nog veel meer!  ChainWise groeit probleemloos met u mee en biedt u graag nieuwe kansen. Meer weten? Neem contact met ons op of kijk op de specificaties voor een volledig overzicht van alle mogelijkheden.

Contact met ChainWise

Meer weten over de oplossingen die wij bieden? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van onze bedrijfssoftware aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Egbert Horsselenberg: 06 53 53 0578