Helpdesk module

donderdag 10 oktober 2019 / Aantal keer gelezen (410)

In het klantportaal is het nu mogelijk om ook tickets voor een dochterorganisatie toe te voegen. Er wordt rekening gehouden met clusters (indien deze zijn ingesteld).

Bij een helpdeskproject waarbij is aangegeven dat de einddatum afhankelijk is van het contract, wordt automatisch de projectstatus aangepast als de einddatum wordt gewijzigd naar aanleiding van een wijziging van de verloopdatum van het contract. Als de einddatum reeds verstreken is dan wordt de projectstatus op ‘voltooid’ gezet, anders op ‘lopend’.

De helpdesk biedt nu ook de mogelijkheid om de deadline automatisch te laten herberekenen. Er wordt dan rekening gehouden met de tijd dat de melding bij een klant heeft gestaan.
Verder is het mogelijk gemaakt om de sortering van ticketlijsten aan te passen zodat gekozen kan worden voor huidige werking waarbij wordt gegroepeerd per status of groepering per actiehouder.

Helpdesk module

Theme picker

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14