AFAS koppeling ontwikkelingen door ChainWise

donderdag 24 oktober 2013 / Aantal keer gelezen (2569)

ChainWise ontwikkelt AFAS koppelingen
In aanvulling op de bestaande koppelingen met diverse financiële pakketten is nu ook een koppeling met AFAS financiële software beschikbaar. Eenvoudig verwerken van debiteuren, crediteuren, in- en verkoopfacturen. Met deze koppeling wordt administratie in AFAS eenvoudig èn handmatige handelingen sterk verminderd. Naast deze koppeling wordt hard gewerkt aan de afronding van de koppeling tussen AFAS en ChainWise VerzuimAssist. Met deze koppeling worden medewerker gerelateerde gegevens aan ChainWise VerzuimAssist aangeboden. Ziekmeldingen, betermeldingen en gedeeltelijke herstel meldingen worden via de volledig geautomatiseerde (Profit) koppeling verwerkt.

ChainWise VerzuimAssist
Praktijkgerichte verzuimmanagement software voor verzuimbegeleiders en arbo-organisaties. De VerzuimAssist applicatie is door ChainWise bedrijfssoftware ontwikkeld in nauwe samenwerking met Assist Verzuim, specialist in alle trajecten van arbodienstverlening / verzuimbegeleiding. VerzuimAssist biedt alle functionaliteit die verzuimmanagement en Arbo-organisaties verlangen voor efficiënt beheer en ondersteunt de gehele keten in het verzuimproces. De webbased verzuimapplicatie is platformonafhankelijk en altijd en overal toegankelijk. Bevat informatiedossiers per medewerker en rechtstreekse koppeling met UWV.

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14