Car Reveal 2021 Vrijdag 16 juli 16:00 - YouTube livestream

vrijdag 18 juni 2021 / Aantal keer gelezen (605)

Het was een uniek en bewogen jaar voor Solar Team Twente. Laten we het samen herbeleven en een blik op de toekomst werpen met de nieuwste zonneauto: RED Horizon.

Editie 2021 is tot nu toe een editie om nooit te vergeten. Een ingrijpende pandemie en het afgelasten van de Bridgestone World Solar Challange in Australië hebben hun stempel gedrukt op het solarteam uit Enschede. Omgaan met teleurstellingen en onzekerheden was de dagelijkse realiteit.
Toch heeft hun gedrevenheid ze nooit in de steek gelaten. Solar Team Twente heeft de stip op de horizon niet uit het oog verloren. Gewapend met een volledig nieuwe zonneauto en met nieuwe doelen in het vooruitzicht, gaat Solar Team Twente onvermoeibaar door.
In een online livestream op vrijdag 16 juli presenteren ze RED Horizon: de nieuwe stap naar de toekomst van duurzame mobiliteit.

Laten we samen vieren dat we nooit opgeven. Laten we samen vooruit kijken naar een duurzame horizon!

Bekijk de stream via youtube.com/solarteamtwente

Car Reveal 2021

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14