ChainWise bevestigt leidende positie in BHV Opleidingssoftware!

maandag 4 mei 2015 / Aantal keer gelezen (1640)

Met tegen de 200.000 cursisten in haar software is ChainWise de grootste leverancier van ondersteunende software voor BHV en Veiligheidsopleiders! 

ChainWise heeft de afgelopen jaren een diversiteit aan functionaliteit ontwikkeld die met namen opleiders in dit segment bedient, die de software inzetten voor de ondersteuning van hun bedrijfsprocessen en het plannen van cursussen. Ook het inschrijven en afhandelen van cursisten is onderdeel van het traject. Afgelopen jaar hebben diverse opleiders van binnen en buiten de regio gekozen voor ChainWise. 

Met de unieke combinatie van cursusadministratie, cursistenadministratie, online- en offline uitnodigen en inschrijven versterken deze bedrijven hun concurrentie positie. 

Door het optimaal ondersteunen van de planning en de docenten worden de bedrijfsprocessen efficiënter en daarmee goedkoper. 

Inmiddels vinden ook andere opleiders hun weg naar ChainWise Cursusplanner. (http://www.chainwise.nl/Cursusplanner

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14