ChainWise dingt mee naar de blauwe tulp!

vrijdag 7 juni 2013 / Aantal keer gelezen (1853)

Met ons concept Energiemanagement om de hoek nemen wij deel aan de Accenture Innovation Awards 2013, een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve producten, diensten of concepten in Nederland. Naast de Blauwe Tulp, uitgereikt door een vakjury, maken wij met uw stem kans op de Publieksprijs. Lees hier ons concept en breng desgewenst uw stem op ons uit. (Extra enthousiast over ons concept? Elke tweet, like en share telt als één stem.)
 

De voordeligste totaaloplossing voor energiemanagement

RealM2M EMS biedt u het meest volledige en voordeligste, real time inzicht in energieverbruik. Het leveranciersonafhankelijke systeem communiceert moeiteloos met een grote variatie op afstand uit te lezen energiemeters, is eenvoudig te koppelen en online beschikbaar. RealM2M EMS, plug in now!

Alles in één
Energiemanagement software die monitoring-, management-, klantcontact- en facturering in één systeem samenbrengt. Eenvoudig van opzet, robuust en professioneel in uitvoering.

Volledig energiemanagement
RealM2M EMS ontzorgt het gehele proces: van meten tot billing, van het opvoeren van een nieuw product of nieuwe klant, tot het assetmanagement van uw infrastructuur.

Altijd aansluitbaar
Ongeacht uw (veld)infrastructuur sluiten wij u aan: protocolonafhankelijk of interfaceonafhankelijk meten. Wij ontwikkelen indien nodig het benodigde protocol of de juiste interface.

Schaalbaar
Of u nu op kleine of grote schaal opereert, RealM2M EMS is de juiste tool voor uw meetbedrijf. Onze webbased dienst is uitermate schaalbaar en u betaalt enkel naar gebruik.
 

 

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14