ChainWise en AcceptEmail versterken de samenwerking, direct betalen van de factuur was nog nooit zo simpel.

vrijdag 25 april 2014 / Aantal keer gelezen (2015)

Voor een gezamenlijke klant implementeerde ChainWise en AcceptEmail een koppeling. Beide partijen zien meerwaarde in deze koppeling en willen deze graag benutten. “Voor klanten van ChainWise is het een  aanvulling op de online betaalmogelijkheden. Digitaal factureren en direct betalen in de diverse portalen behoort al tot de mogelijkheden. Met de mogelijkheden die AcceptEmail biedt voor direct betalen van een factuur wordt wederom een extra toegevoegde waarde geboden.” Aldus Yuri de Lugt, GM ChainWise. “De directe betaalmogelijkheid in een AcceptEmail versnelt het betalingsproces aanzienlijk. Klanten betalen de factuur sneller, terwijl klanttevredenheid en het gemak waarmee betaald kan worden, toeneemt.”

De samenwerking is voor AcceptEmail een kans om de dienst aan gebruikers van ChainWise aan te bieden. Een belangrijk aspect voor AcceptEmail. “Ons doel is ervoor te zorgen dat we met AcceptEmail echt een structurele verandering teweeg gaan brengen in de wereld van factureren en betalen. De standaard in Nederland zijn we al, maar moeten we verder uitbouwen, dat doen we met hulp van partners als ChainWise. Een standaard hebben is belangrijk voor zowel zenders en ontvangers in het kader van betrouwbaarheid en herkenbaarheid.” zegt Peter Kwakernaak van AcceptEmail.
 
Over ChainWise
ChainWise (Hengelo) levert bedrijfssoftware die zich richt op de ondersteuning van bedrijfsprocessen voor ondernemingen en instellingen. ChainWise bedrijfssoftware is ontworpen en ontwikkeld om administraties te ondersteunen. Met als doelstelling: het maximaliseren van de automatisering en minimaliseren van handmatige handelingen. Met de krachtige, slimme en modulair ontwikkelde software van ChainWise heeft u uw bedrijfsprocessen en projecten van A tot Z onder controle. www.chainwise.nl 
 
Over AcceptEmail
AcceptEmail is de standaard voor het betalen van rekeningen, herinneringen en betaalafspraken via e-mail. De gepatenteerde Smartpix technologie maakt het mogelijk om al verzonden e-mail te actualiseren met real-time status- en betaalinformatie. AcceptEmail leidt tot minder kosten, snellere betalingen en meer tevreden klanten. Steeds meer bedrijven zetten AcceptEmail in voor het verzenden van digitale en mobiele betaalverzoeken naar hun klanten. (Meer weten? www.acceptemail.com)

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14