ChainWise gekwalificeerd voor FD Gazellen Awards

maandag 22 juli 2013 / Aantal keer gelezen (1869)

Dit jaar kwalificeren wij ons voor het eerst voor de FD Gazellen Awards. Ambitieus als we zijn doen wij natuurlijk mee! Voor de tiende keer op rij reikt Het Financiele Dagblad dit jaar de FD Gazellen Awards uit aan groeiende ondernemingen in Nederland.
ChainWise is er in geslaagd de afgelopen jaren een degelijke en gezonde groei door te maken met positief resultaat. Nieuwe en bestaande klanten spreken het vertrouwen uit in de bedrijfssoftware van ChainWise. Voor ons een goede basis onze oplossingen verder door te ontwikkelen voor en met onze klanten en gebruikers.

Steeds meer bedrijven zien de toegevoegde waarde en implementeren de bedrijfssoftware van ChainWise. Kosten besparen, meer doen in dezelfde tijd en daardoor de ruimte hebben om nieuwe kansen te ontplooien. Wij willen dit graag delen met het grote publiek. De aansprekende toegevoegde waarde van de FD Gazellen is een goed platform om ons te profileren.


Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14