ChainWise ontwikkelt voor Blom Opleidingen een online inschrijven module

donderdag 20 januari 2011 / Aantal keer gelezen (1504)

Samen met Blom Opleidingen uit Hengelo ontwikkelt ChainWise de komende maanden een online inschrijfmodule voor haar in ChainWise geïntegreerde cursusplanner. Doel van deze module is om gebruikers in de gelegenheid te stellen direct vanaf de website een inschrijving te plaatsen op basis van beschikbare data en plaatsen. Onbekende gebruikers kunnen zich registreren en vervolgens direct aanmelden voor een cursus of module.

De flexibiliteit neemt hiermee enorm toe. Het vereenvoudigt het werk aanzienlijk en scheelt een hoop invoerwerk. Hiermee realiseren we een snellere afhandeling van de cursusaanvraag en hebben we meer tijd voor andere (commerciële) activiteiten”, aldus Tobi Brinkman van Blom. “Daarnaast boren we een hele nieuwe markt aan met volop kansen voor ons als organisatie om onze diensten te profileren”.

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14