ChainWise sluit zich aan bij IT Selector

woensdag 10 juli 2013 / Aantal keer gelezen (1945)

Het online platform voor bedrijven om te komen tot een keuze voor ERP, CRM of e-Commerce oplossingen. Op deze site profileren ondernemingen hun oplossingen voor specifieke markten en vragen. Met de slimme keuzetool van IT Selector vergroot de kans op een goede match voor klant en leverancier. Daarnaast biedt IT Selector aanvullende dienstverlening om de match en implementatie succesvol te begeleiden.

Yuri de Lugt, General Manager van ChainWise: “Voor ons een kans, de toegevoegde waarde is de kennis van de adviseurs van IT Selector. Zij begeleiden de zoekende organisaties desgevraagd naar een passende keuze. Met kennis van de organisatie en de aangeboden oplossing van ChainWise wordt in een vroegtijdig stadium een goede richting gekozen. De kans op succesvolle implementatie wordt hiermee vergroot. Voor ChainWise een extra platform om zich te profileren. Als totaalaanbieder hebben wij voor de drie markten CRM, ERP en e-Commerce elk een passende oplossing.”

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14