ChainWise zoekt versterking: Sales Manager: New business standaard producten (m/v, fulltime)

vrijdag 26 oktober 2012 / Aantal keer gelezen (2243)

Sales Manager: New business standaard producten (m/v, fulltime)

Wij zijn op zoek naar de New Business Sales Manager (m/v) die ons gaat helpen onze ambitieuze groeidoelstellingen te realiseren! Je moet actief de markt verkennen en ontplooien. Leads genereren en opvolgen, ook meedenken over de strategische verkoopmogelijkheden behoort tot het takenpakket.
 

Taken en verantwoordelijkheden

Je richt zich je op het verkopen van ons standaard product portfolio aan nieuwe klanten en het uitbouwen van een 1-op-1 relaties met new business klanten, creëert en benadert actief prospects. Je bent mede verantwoordelijk voor salesgroei en marge.
 
Kwaliteiten en vereisten - Sales Manager New Business
Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt aantoonbare en verifieerbare ervaring in de specifiek new business sales. Je hebt een eigen netwerk en een goed gevoel deze uit te breiden en op te bouwen. Vanzelfsprekend heb je de gave om onze organisatie op een representatieve manier uit te dragen.
 

Gevraagd

- Goede en aantoonbare communicatieve en commerciële vaardigheden
- Zelfstandig werk- en denkniveau
- Werkervaring met directe verkoop acquisitie
 

Gegeven

- Fulltime positie (40 uur)
- Standplaats Hengelo, werkgebied Nederland
- Inspirerende en hoog opgeleide collega's in een snel groeiende organisatie
 
Wij bieden een goed pakket van primaire en secundaire voorwaarden, passend bij de functie, waarmee de randvoorwaarden worden gecreëerd om te excelleren.
 
Het spreekt voor zich dat voor deze functie acquisitie door derden niet gewenst is en zeker niet op prijs wordt gesteld!
 
Meer weten? Neem dan contact op met
Inge van Sark (Manager Operations)
of Yuri de Lugt General Manager
 

Solliciteren?

Stuur dan een gemotiveerde brief en CV naar ChainWise
t.a.v. Inge van Sark
Demmersweg 40
7556BN Hengelo

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14