Cursusplanner: Diploma's uniek per cursus en cursist toekennen Dit betreft uitsluitend diploma's op basis van Cursussoort

maandag 8 februari 2021 / Aantal keer gelezen (665)

De nieuwe instelling 'Diploma's uniek per cursus en cursist' (1111, default = ja) is in ChainWise toegevoegd. Met deze setting kunt u instellen dat voor 1 bepaalde cursus niet 2 keer een diploma toegekend kan worden.

Wanneer een cursist voor een cursus al een diploma heeft gekregen en er wordt vervolgens nog een diploma toegekend, dan zal ChainWise geen nieuw diploma aanmaken. Bij 'Digitaal certificeren' wordt de inschrijving ook niet 'gevlagd' om voor die inschrijving een nieuw certificaat te genereren en te versturen.

De functie is ingebouwd bij zowel het toekennen van een diploma in de backoffice (in de tab inschrijvingen bij een cursus) als in het docentenportaal (cursus detail pagina).
Na het toekennen van het diploma, tonen we nu ook informatie over niet toegekende diploma's (omdat deze al bestonden).

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14