De Exxellence Group implementeert ChainWise ter optimalisatie van haar bedrijfsvoering en control

dinsdag 20 april 2010 / Aantal keer gelezen (1526)

Begin deze maand (april 2010) heeft de Exellence Group de implementatie van ChainWise Procesoptimalisatie software afgerond. Naast de standaard functionaliteit van ChainWise (releatiebeheer, acquisities en offertes, projectmanagement, urenregistratie en facturatie) is speciaal voor de Exellence Group een module ontwikkelt die het plannen van activiteiten wat eerder in Excel gebeurde automatiseert. Hiermee wordt het mogelijk in een opslag zichtbaar te maken wat de beschikbare resources zijn en hoeveel tijd ze beschikbaar zijn en wat de mogelijke impact is van lopende acquisitietrajecten op de planning.

Arjan Vos, projectleider bij de Exxellence Group over het project: “Samen met ChainWise hebben we nagedacht over de inrichting van ChainWise Procesoptimalisatie bij de Exxellence Group. Onze bedrijfsprocessen zijn in kaart gebracht en vertaald naar de inrichtingskeuzes. Op ons verzoek heeft ChainWise een planningsmodule gebouwd die overeenkomt met onze werkprocessen. Over ChainWise bedrijfsoptimalisatie software zegt Arjan: ”ChainWise biedt ons een geautomatiseerde omgeving waarin projectbudget, planning en urenregistratie gekoppeld zijn waardoor controle op budgetten sterk vereenvoudigd zijn.”
 
Yuri de Lugt, General Manager bij ChainWise zegt: ”De implementatie voor de Exxellence Group is voor ChainWise er een om trots op te zijn. Niet alleen is de implementatie zeer voorspoedig verlopen,  ook was de samenwerking met de Exxellence Group uitstekend. Binnen ChainWise en de Exxellence Group zijn teams geformeerd die gezamenlijk de inrichting van ChainWise hebben gerealiseerd en het maatwerk hebben gedefinieerd en geïmplementeerd. Voor ChainWise een waardevolle showcase!

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14