Florence Nightingale Instituut Zetten implementeert ChainWise Procesoptimalisatie voor haar hele organisatie

woensdag 23 februari 2011 / Aantal keer gelezen (1619)

Het Florence Nightingale Instituut uit Zetten, het kenniscentrum en museum over de geschiedenis van verpleging en verzorging, heeft besloten haar ChainWise implementatie organisatiebreed in te zetten. Na bijna een jaar ChainWise voornamelijk te gebruiken voor een van haar strategische projecten heeft Florence Nightingale Instituut besloten ChainWise nu organisatiebreed in te zetten voor ondermeer het vastleggen van haar relaties, het managen van de projecten en urenadministratie en de financiële afhandeling. Hiervoor is ondermeer een koppeling met het financieel pakket noodzakelijk.

Met ChainWise wil Florence Nightingale Instituut handmatig en overtollig werk reduceren en meer grip krijgen op de projecten. Bijkomend voordeel is de geautomatiseerde verwerking van de abonnementsgelden en facturatie.

Marjolein Janssen, projectleider ChainWise implementatie zegt:"De afgelopen periode hebben wij ChainWise ingezet voor de besturing van onze projecten. Inmiddels hebben wij de inzet verruimd en zetten wij ChainWise in voor het gehele proces. Begin dit jaar hebben wij ons gehele proces geautomatiseerd met ChainWise en hebben we ook de facturatie vanuit ChainWise en de koppeling met het financieel systeem ingezet. Een enorme efficiencywinst wordt hiermee bereikt. In tijden waarin de financiële resources schaars zijn een belangrijk aspect. ChainWise heeft ons geholpen structuur aan te brengen in ons relatiebestand en dit bestand veel toegankelijker te maken voor de hele organisatie."

Yuri de Lugt, General Manager van ChainWise zegt: "ChainWise is trots om Florence Nightingale Instituut tot haar klanten te mogen rekenen, We zij verheugd dat de projectmatige inzet van ChainWise bij Florence Nightingale Instituut organisatiebreed wordt ingezet. Samen met de medewerkers van Florence Nightingale Instituut richten we ChainWise BPM in zodat deze past bij de organisatie en processen van het instituut. Samen geven we de implementatie van ChainWise vorm en inhoud."

Het Florence Nightingale Instituut onderzoekt, verzamelt en draagt kennis uit over de geschiedenis van de verpleegkundige en verzorgende beroepen. Dit doen we door het aanbieden van educatieve programma’s, het samenstellen van museale exposities, het beheer van een documentatiecentrum en het verrichten van historisch onderzoek.

Voor meer informatie over Het Florence Nightingale Instituut: www.fni.nl
Contact: Marjolein Janssen, tel.: 0488 47 33 90 of mail info_at_fni.nl

Voor meer informatie over ChainWise: www.chainwise.nl
Contact: Yuri de Lugt, tel.: 074 24 90 430 of mail yuri@chainwise.nl

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14