G4S Training & Safety Solutions kiest ChainWise Cursusplanner

woensdag 12 oktober 2011 / Aantal keer gelezen (3320)

Met gepaste trots maken wij bekend dat G4S Training & Safety Solutions BV heeft gekozen voor de implementatie van de ChainWise Cursusplanner. De intentie is om dit softwarepakket in te zetten ter ondersteuning van de backoffice en de planning, het beschikbaar stellen van online inschrijven, klantinteractie en klantinformatie.

"ChainWise is vanzelfsprekend uitermate trots G4S tot haar klantenkring te mogen rekenen", aldus Yuri de Lugt, General Manager van ChainWise. Hij vervolgt: "Met de inzet van onze standaard softwareoplossingen voor G4S ondersteunen wij G4S in de optimalisatie van de interne processen en dragen wij bij aan een belangrijke kostenreductie. "Voor het einde van dit jaar zal G4S de eerste klanten gaan voorzien van ondersteuning door ChainWise Cursusplanner.

G4S heeft hoge verwachtingen van de inzet van ChainWise Cursusplanner.
G4S: "Na een zorgvuldige selectieronde waarin diverse leveranciers hun product hebben kunnen presenteren, is de keuze op ChainWise gevallen omdat dit pakket het meest aansluit op onze behoeften om een grote stroom cursisten te managen. We verwachten met ChainWise een flinke optimalisatie- en vooral een automatiseringsslag te kunnen maken in het bedienen van onze klanten."

Over G4S
G4S is wereldwijd marktleider op het gebied van beveiligings- en veiligheidsoplossingen.  Met ruim 625.000 werknemers in meer dan 125 landen, zijn ze een van de grootste private werkgevers ter wereld. G4S Training & Safety Solutions is marktleider in haar segment in Nederland en beschikt over heeft een landelijk dekkend netwerk van vestigingen en trainingslocaties.

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14