HEADLINE: ChainWise 7.9 is uit!

vrijdag 10 oktober 2014 / Aantal keer gelezen (1618)

ChainWise 7.9 is vandaag officieel beschikbaar voor onze klanten. Afgelopen week hebben we zelf uitgebreid getest met deze versie en deze is nu klaar voor uitrol naar onze klanten. Wij hebben het product aan alle kanten voorzien van kleine en grote verbeteringen. Zo is het planbord aangepakt, worden capaciteitberekeningen geheel naar wens geoptimaliseerd. Ook kunnen activiteiten nu exact op tijd worden gepland en is een directe koppeling naar de agenda van gebruiker of uitvoerder mogelijk.

De gebruikers maken daarnaast kennis met nieuwe iconen die het gebruik nog eenvoudiger maken. Voor onze specifieke oplossingen in de telecom en ICT hebben wij vooral gewerkt aan versnelling en optimalisatie van de processen en workflow.

Nieuwsgierig? Bel dan met ChainWise Bedrijfssoftware en vraag om een demonstratie of wat dit voor u als bestaande of nieuwe gebruiker kan betekenen. (074-2490430 of info@chainwise.nl)

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14