Iris communicatie & reclame en ChainWise tekenen contract voor gebruik ChainWise BPM

maandag 21 november 2011 / Aantal keer gelezen (1813)

Iris communicatie & reclame en ChainWise zijn een overeenkomst aangegaan voor het gebruik van de ChainWise BPM oplossing door Iris. Iris communicatie gaat de software van ChainWise inzetten voor de ondersteuning van haar primaire bedrijfsprocessen. De belangrijkste elementen zijn CRM en acquisitie, Offertemanagement, Projectadministratie, Urenregistratie en Facturatie. Belangrijk is het eenduidig en eenvoudig ontsluiten van informatie.

Yuri de Lugt, GM van ChainWise is verheugd met deze overeenkomst. Hij zegt: “Met Iris communicatie & reclame verwelkomen wij een interessante gebruiker van onze standaard oplossing voor Professional Services-organisaties, waarbij de registratie en toegankelijkheid van informatie wordt ondersteund door software die als primair doel heeft het bedrijfsproces te ondersteunen. De oplossing van ChainWise is daarmee bij uitstek geschikt voor ondersteuning van reclame- en communicatiebureaus. Wij zijn er trots op en zeer verheugd dat wij Iris communicatie & reclame hebben mogen verwelkomen!”

Harrie Hoitink, directeur van Iris communicatie & reclame zegt over de keuze voor Chainwise: “De veranderingen in de communicatie- en reclamewereld gaan snel. Erg snel. Doorlooptijden worden steeds korter, een goede adminstratie is essentieel, relatiebeheer wordt een speerpunt. Met Chainwise hebben we gekozen voor een automatiseringssysteem waarmee we onze projecten, het relatiebeheer en de acquisitie op een efficiënte manier managen. Sterk aan het systeem is de eenvoud waarmee het ons productieproces volgt. Sterk aan Chainwise is de kennis en kunde die zij hebben van onze gespecialiseerde markt en de processen die we doorlopen.”

Over Iris communicatie & reclame
Iris communicatie & reclame is een full-service bureau dat communicatie- en reclameprojecten uitvoert voor tal van bedrijven en instellingen in heel Nederland. Iris onderscheidt zich doordat ze vanuit de inhoud en niet vanuit de vorm vertrekt. Iris verdiept zich in de doelgroep en ontwikkelt communicatiemiddelen die de doelgroep aanspreken. Kijk voor meer informatie over Iris communicatie & reclame op www.iriscommunicatie.nl of bel met (0544) 46 52 19.

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14