Itenz en ChainWise versterken samenwerking na afronding twee succesvolle projecten

dinsdag 1 februari 2011 / Aantal keer gelezen (1806)

Itenz, leverancier van maatwerk op ondermeer Exact, en ChainWise, leverancier van een standaard ERP oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen in dienstverlening en MKB hebben overeenstemming bereikt over samenwerking over de koppeling tussen ChainWise en Exact.

De samenwerking houdt in dat ChainWise haar klanten die gebruik maken van Exact (of een ander financieel systeem) niet alleen een export van factuur en debiteureninformatie kan leveren maar nu ook een import van informatie over facturen kan aanbieden. Beide partijen richten zicht tevens op het gezamenlijk vermarkten van de unieke combinatie van producten en diensten in deze marktsegmenten. Dochteronderneming ZIEM, leverancier van geavanceerde business intelligence oplossingen, kan desgevraagd een bijdrage leveren aan het ontsluiten van (gecombineerde) informatie uit ChainWise en Exact.

"Ten behoeve van de klantoplossing de juiste partners om je heen verzamelen waardoor kennis en kunde is gewaarborgd past precies bij de visie van Itenz’, aldus Marc van der Linden en Jeroen Heijink, resp. directeur van Itenz en Itenz Maatwerk. Wat betreft de koppeling tussen Exact en ChainWise merken beide heren op: ‘Deze oplossing past in het beeld dat de klant tegenwoordig heeft over ICT. Geen dubbele registratie terwijl de gevolgen wel in beide applicaties merkbaar moeten zijn."

"Met deze samenwerking bieden wij onze klanten meer functionele mogelijkheden op het gebied van integratie van bedrijfsprocessen en financiële administratie. Informatie wordt beter toegankelijk.” Aldus Yuri de Lugt, General Manager van ChainWise. “Met Itenz hebben we een partner die de zelfde filosofie heeft over de rol van ICT, ondersteunen en faciliteren. Met de bestaande bedrijfsprocessen als uitgangspunt optimaliseren."

Over Itenz

Itenz is opgericht in 2008 door Eric Bonnes, Ewout van Doorn en Marc van der Linden. Zij waren op dat moment al een kleine 10 jaar als consultant werkzaam in de ICT-branche met als specialisatie Exact Software. Itenz is  in 3 jaar tijd gegroeid tot een bedrijf met 12 medewerkers en is gevestigd in Oldenzaal. Sinds 2009 Exact Gold Partner. Klanten uit diverse branches profiteren inmiddels van de efficiencyslagen die in samenwerking met Itenz zijn bereikt. Dit komt mede omdat Itenz altijd uit gaat van de bedrijfsprocessen van de klant en van daaruit de software inricht en daar waar mogelijk zelfs op ‘maat’ maakt. Met Itenz Maatwerk, waarvan Jeroen Heijink directeur is, kunnen er binnen de ‘schil van Exact’ processen op maat ingericht worden, waardoor de klant werkzaam blijft met de ‘look and feel’ van Exact Globe en Synergy, maar wel haar processen perfect geautomatiseerd ziet. Door niet de applicatie maar het bedrijfsproces als uitgangspunt te nemen wil  Itenz zich onderscheiden. Itenz gaat graag de uitdaging aan om samen met de klant een software-implementatie tot een succes te maken. www.itenz.nl

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14