ITwoon Implementeert ChainWise ter optimalisatie van projectadministratie, urenverantwoording en facturatie

donderdag 22 maart 2012 / Aantal keer gelezen (1602)

ITwoon heeft ChainWise gekozen om de projectadministratie en facturatie te automatiseren. In het verleden werden facturen handmatig uit de urenadministratie verwerkt tot een factuur. Veel handmatig werk dat behoorlijk foutgevoelig was.

Met de implementatie van ChainWise wordt het proces sterk vereenvoudigd. De medewerkers van ITwoon boeken hun uren dagelijks op de hiervoor aangemaakte projecten. Deze worden vervolgens gevalideerd en uiteindelijk maandelijks gefactureerd. Geheel geautomatiseerd worden de verschillende klant- en projecttarieven gebruikt. De specifieke bijlagen voor de klanten worden eenvoudig gegenereerd en overzichtelijk weergegeven.

Op simpele wijze is het nu mogelijk overzichtelijke managementrapportage te realiseren om de voortgang op uren en budget te monitoren.

Rene Hogeslag, Manager Projecten zegt over ChainWise: "De makkelijk toegankelijke en eenvoudig te gebruiken applicatie zorgt er voor, dat ik maandelijks een aantal dagen werk kan besparen. Bovendien heb ik nu sneller inzicht in de (financiële) voortgang van alle projecten. Door eenmalig ons gedifferentieerde uurtarief goed in te richten, worden automatisch de juiste tarieven gebruikt bij de verschillende projecten. In ons vorige systeem waren we beperkt tot slechts één uurtarief voor alle medewerkers. Al met al een enorme verbetering dus, waar onze klanten ook direct van profiteren!"

ITwoon is een ICT-dienstverlener die zich heeft toegelegd op het oplossen van automatiseringsvraagstukken bij woningbouwcorporaties.

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14