Kapel Koninklijke Luchtmacht introduceert nieuwe Webshop

donderdag 15 april 2010 / Aantal keer gelezen (1937)

De Kapel Koninklijke Luchtmacht presenteert haar nieuwe webshop. Deze webshop biedt de Kapel de mogelijkheid haar producten via internet te verkopen. Met deze nieuwe webshop wordt het proces verregaand geoptimaliseerd. Zo wordt de afhandeling van de verkochte artikelen èn de bijbehorende administratie volledig geautomatiseerd verwerkt. Kortom, een enorme efficiency winst wordt behaald.
 
ChainWise BV heeft de webshop geïmplementeerd en deze gekoppeld aan ChainWise waarbij automatisch bestellingen van klanten worden verwerkt in ChainWise. Productlevering, voorraadbeheer, betalingsafhandeling en shipment worden geautomatiseerd ondersteund.
 
Ron Geurts, projectleider bij de Kapel Koninklijke Luchtmacht van de implementatie over de nieuwe shop: "We hebben te maken met relatief kleine bedragen per bestelling. Het is dus zaak zo min mogelijk handelingskosten per bestelling te hebben. De installatie van ChainWise en de koppeling met de WebShop maken dit voor ons mogelijk. Daarbij bezoekt een groot deel van onze klanten ook onze voorstellingen. Met het verzamelen van veel klantengegevens gekoppeld aan BitMailer* heeft de Kapel een uitstekende Direct Marketing Tool in handen."
 
Yuri de Lugt, General Manager van ChainWise over de nieuwe shop: ”De nieuwe shop van de Kapel Koninklijk Luchtmacht bewijst dat front-office en back-office uitstekend op elkaar kunnen aansluiten. Hiervoor worden de wensen van de klant enerzijds en de wensen van de organisatie anderzijds goed op elkaar afgestemd. De klant wil op een eenvoudige manier haar product bestellen en betalen en verwacht hiervoor een snelle levering. De leverancier wil haar bedrijfsprocessen optimaal ondersteunen en de delivery- en administratie inspanning tot een minimum beperken maar nog steeds volledig ‘in-control’ zijn. Met deze implementatie laten wij samen zien dat dit mogelijk is. ChainWise is er trots op dit project met succes af te ronden."
 
De shop van de Kapel Koninklijke Luchtmacht is te vinden via www.luchtmachtkapel.nl
Voor meer informatie over ChainWise: www.chainwise.nl
 
*BitMailer is een product van bitwise|bncc, zusterorganisatie van ChainWise.
Voor meer informatie over bitwise|bncc: http://www.bitwise-bncc.nl/

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14