Marketing & commerciële binnendienst Celeste Hazewinkel stelt zich voor

dinsdag 23 juni 2015 / Aantal keer gelezen (1986)

In deze nieuwe functie binnen ChainWise versterkt Celeste Hazewinkel ons team. De focus ligt op het versterken van de ChainWise online aanwezigheid en zichtbaarheid in de markt. Nog makkelijker gevonden worden, op zoek naar nieuwe platformen om onze klanten te informeren en potentiële klanten te enthousiasmeren voor onze oplossingen.

Na haar studie Commerciële Vormgeving aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, heeft Celeste veel ervaring opgedaan als grafisch vormgever bij verschillende reclamebureaus. Daar verzorgde ze diverse communicatie uitingen, zowel online als offline. De afgelopen jaren heeft Celeste zich gespecialiseerd in Social Media en webbeheer.

Samen met de directie en commerciële medewerkers van ChainWise zal Celeste richting en invulling geven aan marketing & communicatie en commercie ondersteunen.

Celeste: Ik krijg veel energie van het beeldend maken van een opdracht, vaak in nauw overleg met de klant. Extra leuk wordt het als net dat beetje extra creativiteit of doorzettingsvermogen wordt verlangt. Zo blijf ik scherp én mezelf ontwikkelen. Ik verheug me erop mijn kennis te kunnen toepassen bij ChainWise.

Marketing & commerciële binnendienst

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14