Nieuwe modules in ChainWise 7.10

donderdag 10 september 2015 / Aantal keer gelezen (1227)

Documentgenerator
De nieuwe documentgenerator is klaar voor de toekomst! Naast de vertrouwde functionaliteit introduceert ChainWise een geheel nieuwe documentgenerator met de flexibiliteit die u in MS-Word van ons gewend bent, maar met uitgebreide diversiteit: Dot, Dotx, Pdf, XML, ODT, RTF, meerdere browsers en platformen, diverse sjabloonsoorten. Ook de ondersteuning van Windows EDGE wordt gerealiseerd. De eerste uitrol staat inmiddels gepland. Naast IE wordt de ondersteuning voor andere browsers sterk verbeterd.

Meertalig Extranet Cursusplanner
Voor een van onze internationaal opererende opleiders met diverse vestigingen in Europa en een meertalige klantenkring, ontwikkelde ChainWise het meertalig extranet voor de ondersteuning van cursisten en contactpersonen. Het aantal mogelijkheden is groot. Naast NL, EN, FR enz. is het ook mogelijk om bijvoorbeeld Fries of Twents te implementeren. De vertaalde pagina’s beheert u eenvoudig zelf via de talenmanager.

 

Nieuwe modules in ChainWise 7.10

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14