Ontwikkelingen ChainWise Verbruiksmanager

maandag 15 juni 2015 / Aantal keer gelezen (1499)

Of het nu om energie, telefonie of andere complexe verbruiksvormen gaat, ChainWise Verbruiksmanager maakt van enorme bestanden in enkele uren honderden facturen.

Om aan aanvullende vragen vanuit de telecom en energiebranche te kunnen voldoen is ChainWise Verbruiksmanager inmiddels uitgebreid met de module Energiemanager. Deze is in staat ook voorschotten, meerdere standen en meerdere eenheden te verwerken en af te rekenen.
Met de beschikbare module Telecom kunnen de verschillende netwerkproposities van providers worden verwerkt naar passende abonnementen en geadministreerd. Vergoedingen van de providers worden verwerkt en overzichtelijk gerapporteerd. Credits en depots worden op de factuur verwerkt. Klanten, providers en aanbieders blijven op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14