Partnerschap ChainWise met I&O Research breidt zich uit

woensdag 2 februari 2011 / Aantal keer gelezen (1580)

Sinds enkele jaren maakt I&O Research uit Enschede naar volle tevredenheid gebruik van ChainWise software. Recent is dit uitgebreid. Nu wordt de partnerschap wederzijds.

Samen met I&O Research biedt ChainWise de geïntegreerde mogelijkheid tot het uitvoeren van onderzoeken en enquetes. Met behulp van ChainWise kunnen adresbestanden worden samengesteld. Deze kunnen vervolgens worden benaderd via uw eigen email of via de optionele door ChainWise geleverde BitMailer, de online mailingtool. Vervolgens wordt de ontvanger uitgenodigd bijvoorbeeld een vragenlijst in te vullen op de onderzoekssite van I&O Research. De specialisten van I&O Research analyseren de resultaten en koppelen deze zowel op individueel als collectief niveau aan u terug. Vervolgens kunt u deze informatie koppelen aan uw klant- en relatiedossiers. Hiermee verkrijgt u nog beter inzicht!

Voor Rob van de Peppel, directeur van I&O Research betekent de uitbreiding van de samenwerking: "Een aanvulling in ons dienstenportfolio. Samenwerking waarmee de technologie van ChainWise en de dienstverlening van I&O Rearch op het gebied van  klanttevredenheidsonderzoek geïntegreerd worden in de processen van gebruikers van ChainWise."

"Samen laten we zien hoe dienstverlening en ICT Software synergie voordelen kunnen opleveren, zowel voor onszelf als voor onze klanten. Ook wij gaan gebruik maken van de diensten van I&O Research voor het uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek, welke wij op onze klantendag met onze klanten zullen bespreken." Aldus Yuri de Lugt, General Manager van ChainWise.

Over I&O Resarch:

I&O Research levert vanuit vestigingen in Enschede, Hoorn en Nieuwegein onderzoek- en adviesdiensten aan (semi-) publieke organisaties en bedrijven. Of het nu gaat om klanttevredenheid onderzoek, een beleidsevaluatie, marktonderzoek of een krachtenveldanalyse, onze medewerkers zijn dichtbij en staan altijd klaar om met hun expertise uw vragen te beantwoorden.

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14