Samenwerking Onetrail en ChainWise krijgt meer vorm en inhoud

vrijdag 4 februari 2011 / Aantal keer gelezen (1801)

ChainWise en Onetrail, leverancier van elektronische koppelingen tussen handelspartners in het IT-, Telecom en Office kanaal, intensiveren de samenwerking.

ChainWise, Onetrail en bitwise-bncc (zusterbedrijf van ChainWise) werken al intensief samen bij het ondersteunen van product-datafeeds voor webshops en het optimaliseren van de in- en verkoopprocessen van resellers. Nu wordt ook de directe koppeling tussen de producten, de orderverwerking en orderafhandeling aan ChainWise gekoppeld. Hierdoor heeft de gebruiker direct inzicht in de actuele en volledige productlijsten die de leveranciers via Onetrail aanbieden.

Met behulp van ChainWise Procesoptimalisatie worden de bedrijfsprocessen optimaal ondersteund. Van relatiemanagement, acquisitie, offerte en ordermanagement tot en met de facturatie en financiële verwerking, alles in één totaaloplossing. Een unieke combinatie!

"Belangrijke voordelen voor onze klanten zijn real-time prijs-, voorraad- en productinformatie van alle leveranciers. Daarnaast verloopt het in- en verkoopproces veel efficiënter en wordt de gebruiker altijd voorzien van de meest actuele orderstatusinformatie. Voor onze klanten een belangrijke reden om met ChainWise in zee te gaan." Aldus Yuri de Lugt, General Manager van ChainWise.

Tim Bom van Onetrail ziet de samenwerking met ChainWise als belangrijke toegevoegde waarde voor de klanten van Onetrail. "De samenwerking met ChainWise is een belangrijke stap in het leveren van de totaaloplossing. Onetrail verstrekt prijs-, voorraad en productinformatie aan haar klanten via een koppeling met Onetrail.net. Door de samenwerking met ChainWise kan al deze informatie ook direct worden verwerkt in de eigen administratie, waardoor ChainWise altijd up to date is. De samenwerking met ChainWise biedt onze klant belangrijke groeimogelijkheden door ondermeer de realisatie van een webshop, maar ook e-Marketing en projectmanagement ondersteuning komen binnen handbereik."

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14