Succes ChainWise verzilverd met tweede FD Gazellen Award op rij!

maandag 1 december 2014 / Aantal keer gelezen (1074)

Voor de elfde keer heeft Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. ChainWise behoort tot de ruimt 300 snelst groeiende bedrijven die over de boekjaren 2010, 2011, 2012 en 2013 een omzetgroei van ten minste 20% lieten zien en ontving hiervoor voor het tweede opeenvolgende jaar een FD Gazellen Award nominatie.

ChainWise haalt het optimale uit de zaak
ChainWise bedrijfssoftware is ontworpen om administraties te ondersteunen en te vereenvoudigen. Door het maximaliseren van de automatisering en minimaliseren van handmatige handelingen. De  modulair ontwikkelde software van ChainWise geeft bedrijven, instellingen en organisaties volledig inzicht in de bedrijfsprocessen en projecten en biedt controle over de kosten. Juist in deze zware economische tijden voor velen een uitkomst.

Met ChainWise haalt onze klant het optimale rendement
ChainWise bedrijfssoftware is ontworpen om administraties te ondersteunen en te vereenvoudigen. Door het maximaliseren van de automatisering en minimaliseren van handmatige handelingen. De modulair ontwikkelde software van ChainWise geeft bedrijven, instellingen en organisaties volledig inzicht in de bedrijfsprocessen en projecten en biedt controle over de kosten. Juist in deze tijden voor velen een uitkomst.

Met de gespecialiseerde oplossingen voor bijvoorbeeld BHV Opleiders, aanbieders in de ICT en Telecomproducten/diensten of kleinere energieleveranciers hebben wij wederom mooie resultaten gerealiseerd.

ChainWise zet ondernemend Nederland op winst
ChainWise bedrijfssoftware richt zich voornamelijk op de middelgrote (100-500 medewerkers) en kleine (5-100 medewerkers) organisaties. Het procesoptimalisatie systeem biedt alle functionaliteit die noodzakelijk is voor een hedendaagse, vaak projectmatig werkende onderneming. Door tijds- en dus kostenbesparing, toenemend inzicht en controle, wordt het resultaat verbeterd! Zelf leveren we met de tweede FD Gazelle nominatie op rij het sluitende bewijs!

ChainWise gaat voor uw succes
Onze op de klant gerichte dienstverlening en een state-of-the-art product met navenante prestaties, resulteert in groeiende vraag. De ontvangst van opnieuw de FD Gazellen Award nominatie zien wij als een bevestiging voor ons inzet en klantgerichtheid. Onze bijdrage in het succes van úw onderneming is en blijft onze drijfveer.

Succes ChainWise verzilverd met tweede FD Gazellen Award op rij!

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14