Training Managementinformatie

maandag 2 juli 2018 / Aantal keer gelezen (1437)

U kunt zich aanmelden voor onze training Managementinformatie. Is er intern voldoende kennis om optimaal gebruik te maken van de aanwezige functionaliteiten in ChainWise? Of is er behoefte aan een opfris-sessie met handige tips? De ChainWise trainingen laten u in kennis & kunde helemaal voorop lopen.

Deze training is erg flexibel waarbij uw vragen kunnen leiden tot de inhoud van de training. Daarbij kan stilgestaan worden bij diverse rapportages waaronder die in het management dashboard, eventueel in uw eigen ChainWise omgeving.
Inhoudelijk zou u kunnen denken aan uitleg over cursusplanner specifieke rapportages zoals:

  • vulgraad en/of cursusomzet
  • urenoverzichten zoals declarabiliteit en facturabiliteit
  • resultaten van campagnes die d.m.v. de acquisitieacties zijn vastgelegd
  • bezoek en/of belacties
  • prognoses en omzet
  • etc.


We geven tips en uitleg hoe je als organisatie slim met de rapportages om kunt gaan en hoe je hier organisatorisch profijt uit kunt halen.

N.b. Tijdens de training gaan wij ook graag in op uw specifieke vraagstukken.
 
Deze training is zeer interactief en praktisch. Het gebruik van een eigen laptop is daarbij erg handig. U kunt deze meebrengen waarna wij u op de WiFi zullen aanmelden.

Kosten voor deelname zijn € 97,00 per persoon. Wilt u uzelf, uw collega's of medewerkers aanmelden? Stuur dan een mail naar office@chainwise..nl.

Locatie: bij u intern
Datum en tijd: op verzoek
Benodigdheden: toegang tot uw ChainWise omgeving.

Training Managementinformatie

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14