Warmtenet Hengelo fietst 'm erin

vrijdag 12 oktober 2012 / Aantal keer gelezen (1942)

Is het een wedstrijd? Een toeristisch rondje door de Brabanthallen? Nee, hoor! Op de stand van I-Real (04.C033) vond woensdagochtend 10 oktober 2012 gewoon de lancering van RealM2M EMS plaats. Wim Goossen, directeur van Warmtenet, deed de officiële ‘aftrap’. “Laat de geïnteresseerden voor RealM2M EMS maar komen!”, aldus de enthousiaste softwaregebruiker Wim Goossen.

Door te fietsen wordt real time gemeten hoeveel vermogen er omgezet wordt in de online applicatie RealM2M EMS. Beursbezoekers die willen fietsen en tegelijkertijd willen zien wat er mogelijk is met de software, zijn van harte welkom!

RealM2M EMS is een online energiemanagementsysteem dat volledig en real time inzicht geeft in energieverbruik. Dit leveranciersonafhankelijke systeem communiceert moeiteloos met een grote variatie aan op afstand uit te lezen energiemeters. Het is een voordelige, maar uiterst professionele applicatie die zowel een energiemanagement-, monitoring-, klantcontact- als ook factureringssysteem in één is.

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14