Kennis en inzicht

Met het volgen van een ChainWise Academy training maakt u niet alleen kennis met alle ins en outs van onze software, u krijgt ook inzicht in de achterliggende processen. U leert u met onze software te werken, en leert u hoe u uw bedrijfsprocessen nog beter kunt aansturen.

Doorlopend trainen

Ook voor ervaren gebruikers is het blijven volgen van onze trainingen zinvol. Want niet alleen wordt onze software op eigen initiatief regelmatig aangepast en uitgebreid. Ook uw bedrijf of organisatie zal zich blijven ontwikkelen waardoor aanpassingen wenselijk zijn in het eigen ChainWise procesoptimalisatiesysteem.

Geplande trainingen

ChainWise biedt basisopleidingen, branchegerichte opleidingen en specifieke module trainingen. Kijk voor de geplande trainingen op ChainWise Academy trainingen agenda

Maatwerk trainingen

Op verzoek kunnen ook trainingen worden gegeven die specifiek zijn gebaseerd op vragen, wensen en knelpunten binnen uw organisatie. Deze maatwerk trainingen kunnen op de ChainWise locatie in Hengelo worden gevolgd of wij verzorgen deze naar wens op locatie bij de opdrachtgever.

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14