Projectleider

ChainWise besteed de implementatie niet uit maar laat deze verzorgen door de eigen medewerkers, aangestuurd door een ChainWise projectleider. Veelal de projectleider die u al heeft leren kennen bij de samenstelling en inrichting van het voor u samengestelde systeem.

Koppelingen

De implementatie is hiermee in de vertrouwde handen van diegenen die het systeem hebben ontwikkeld. Ook de vereiste koppelingen, hoe complex dan ook, worden door de ChainWise professionals gerealiseerd.

IT-afdeling

Het voordeel van een implementatie die door ons wordt aangestuurd en gerealiseerd is dat deze voor de opdrachtgever via ultra korte lijnen en zonder onnodige ruis kan verlopen. Belangrijk om te melden is dat de implementatie altijd geschiedt in overleg en samenwerking met de IT-afdeling aan klantzijde.

Trainingen

Wanneer u werkt met onze software wilt u daar uiteraard het optimale uit halen. Voor de beginnende gebruiker zijn onze ChainWise Academy trainingen het aangewezen middel om snel met het pakket aan de slag te kunnen. Maar ook voor ervaren gebruikers is het blijven volgen van onze trainingen zinvol. Want niet alleen wordt onze software op eigen initiatief regelmatig aangepast en uitgebreid. Ook uw bedrijf of organisatie zal zich ontwikkelen en daardoor aanpassingen verlangen in het eigen ChainWise procesoptimalisatiesysteem.

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14