Ontwikkelaar & producent

ChainWise is de ontwikkelaar en producent van ChainWise bedrijfssoftware, het gebruiksvriendelijke procesoptimalisatiesysteem voor middelgrote (100-500 medewerkers) en kleine (5-100 medewerkers) organisaties en instellingen.

In eigen huis

Sinds de start medio 2000 wordt ChainWise bedrijfssoftware volledig in eigen beheer ontwikkeld, doorontwikkeld, geïmplementeerd en ondersteund met klantvriendelijke support.

Updates

Ontwikkeling en doorontwikkeling van onze software gaat in nauw overleg met de wensen en input van onze gebruikers. Wij ondersteunen onze software in een webbased platform met gratis updates.

Branchegericht

De krachtige, modulair ontwikkelde bedrijfssoftware wordt gekenmerkt door branchegerichte oplossingen die door optimaal projectoverzicht en projectbeheersing het operationele rendement van onze gebruikers maximaliseren.

Automatiseren

Het procesoptimalisatiesysteem is ontworpen om administraties te ondersteunen en te vereenvoudigen. Menselijke handelingen worden waar mogelijk geautomatiseerd, alle bedrijfsprocessen worden door de webbased software moeiteloos van A tot Z gemanaged.

Scherp

ChainWise bedrijfssoftware onderscheid zich door innovatieve, goed doordachte oplossingen. Functioneel, technisch en inhoudelijk doen we mee op het hoogste niveau. Onze prijs-prestatie verhouding wordt als bijzonder scherp ervaren.

Support

ChainWise staat op elk gewenst moment voor u klaar. Om u van support te voorzien of om met u mee te denken en uw wensen te vertalen naar standaard of tailor made oplossingen. Wij maken uw leven graag een stuk eenvoudiger.

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14