ChainWise bedrijfssoftware

ChainWise is ontwikkelaar en producent van ChainWise bedrijfssoftware, het gebruiksvriendelijke procesoptimalisatiesysteem voor dienstverlenende MKB-organisaties. Middels slimme branchegerichte oplossingen wordt het operationele rendement gemaximaliseerd door projectoverzicht en projectbeheersing.

BitWise smart web solutions

BitWise heeft meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van maatwerk software voor bedrijven en overheden. BitWise realiseert (complexe) webapplicaties, e-commerceplatformen, modules en koppelingen. Slimme oplossingen met in eigen huis geprogrammeerde software, van concept tot volwaardig eindproduct.

Maatwerk software

Zijn in uw organisatie procedures onnodig complex of sluiten systemen niet op elkaar aan? Wilt u e-commerce activiteiten in hoge mate gaan automatiseren? Heeft u een webbased idee maar weet u niet of dit te vertalen is naar software? Vragen waar wij wellicht een slimme oplossing voor zien. Vragen staat vrij, ga een vrijblijvend gesprek met ons aan!

Vacatures

TheWiseCompany hebben wij online ingericht op de werving van nieuw talent voor zowel de BitWise als ChainWise organisatie. Heeft u binnen uw netwerk iemand die misschien geïnteresseerd is in een IT-werkomgeving waar veeleisend, uitdagend werk hand in hand met gaan collegialiteit, ontplooiing en ontspanning? Wijs de kandidaat op TheWiseCompany

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14