Cursusaanbod

Acquisitie

Wilt u weten hoe u alles uit het acquisitiegedeelte van ChainWise kunt halen en hoe u ChainWise maximaal kunt inzetten voor commerciële doeleinden? Tijdens de Acquisitietraining delen wij alle ins & outs en geven u de meest handige tips!

Details
Cursusplanner

Om de inrichting, planning en workflow van de cursusplanner voor u nog makkelijker te maken, doorlopen wij tijdens de training alle mogelijke processen en geven wij handige tips & tricks

Details
Facturatie

Zijn alle facturatiemogelijkheden binnen ChainWise wel bij u bekend? Tijdens de facturatietraining geven wij u handige tips en komen alle mogelijk facturatie scenario’s aan bod.

Details
Helpdesk module

Tijdens de Training Module Helpdesk zullen wij de Helpdesk module mogelijkheden met u doorlopen. Tevens is er een mogelijkheid om op uw specifieke vraagstukken betreffende deze module in te gaan.

Details
Inrichting, beheer & onderhoud

In de training Inrichting, beheer & onderhoud geven wij praktische tips over verschillende onderdelen in ChainWise die ingericht en onderhouden moeten worden.

Details
Introductie ChainWise

Tijdens de Basistraining ChainWise BPM zullen wij in basis het proces voor het gebruik van projecten, uren, producten en contracten doorlopen. We leggen uit hoe u hier als organisatie slim mee om kunt gaan, hoe u hier organisatorisch profijt uit kunt halen. De verdere inhoud van de training zal interactief zijn.

Details
Projecten, planning & uren boeken

Wie voert welke activiteiten uit en wanneer? Wat is de voortgang en status? 

Tijdens de training Projecten, planning en uren boeken delen wij vele tips & tricks met u!!

Details

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14