Training Acquisitie

maandag 23 juli 2018 / Aantal keer gelezen (546)

ChainWise Relatiebeheer heeft ook een uitgebreide acquisitie ondersteuning. Hiermee kunnen specifieke doelgroepen met specifieke kenmerken makkelijk benaderd worden. Waarbij in de administratie duidelijk onderscheid tussen de communicatietypes wordt weergeven. Actiepunten die hieruit voortkomen zoals bijvoorbeeld het nabellen, worden in ChainWise automatisch in de takenlijst ingepland.

Naast de standaard relatiekenmerken kunnen ook gepersonaliseerde kenmerken worden verwerkt en toegepast voor acquisitieacties. Denk hierbij aan het type organisatie, de ontvanger van de nieuwsbrief, de afnemer van het product, etc.

Wilt u weten hoe u alles uit het acquisitiegedeelte van ChainWise kunt halen en hoe u ChainWise maximaal kunt inzetten voor commerciële doeleinden? Tijdens de Acquisitietraining delen wij alle ins & outs en geven u de meest handige tips!
 

N.b. Tijdens de training gaan wij ook graag in op uw specifieke vraagstukken.
 

Kosten voor deelname zijn €100,00 per persoon. Wilt u uzelf, uw collega's of medewerkers aanmelden? Stuur dan een mail naar office@chainwise.nl

Donderdag 21 maart 14:00 - 16:30 uur
Locatie: kantoor ChainWise te Hengelo

Evenement Datum: 21-3-2019 14:00 - 16:30 Evenement Exporteren

Training

Contact met ChainWise

Meer weten over de oplossingen die wij bieden? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van onze bedrijfssoftware aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Egbert Horsselenberg: 06 53 53 05 78