Training Projecten, planning & uren boeken

maandag 23 juli 2018 / Aantal keer gelezen (580)

Plannen, beheren en administreren. Het behouden van het overzicht. Wie voert welke activiteiten uit en wanneer? Wat is de voortgang en status? Automatische planningsfunctionaliteiten en actieve signalering geven in ChainWise inzicht in- en controle over de beschikbaarheid en de doorlooptijden.

Maar hoe richt u dit het beste in? Benieuwd naar een van de vele planningsmogelijkheden die beschikbaar zijn? Hoe houdt u het beste overzicht op alle urenboekingen, het budget en de voortgang van de planning? Hoe wordt verlof ingericht en in de planning verwerkt? Tijdens de training Projecten, planning en uren boeken delen wij vele tips & tricks met u!!


N.b. Tijdens de training gaan wij ook graag in op uw specifieke vraagstukken.

Deze training is zeer interactief en praktisch. Het gebruik van een eigen laptop is daarbij erg handig. U kunt deze meebrengen waarna wij u op de WiFi zullen aanmelden.


Kosten voor deelname zijn €100,00 per persoon. Wilt u uzelf, uw collega's of medewerkers aanmelden? Stuur dan een mail naar office@chainwise.nl

Datum: Donderdag 18 april 13:00 - 16:30 uur
Locatie: kantoor ChainWise te Hengelo
Benodigdheden: Niet noodzakelijk, maar bij vragen over uw omgeving handig, een eigen laptop met toegang tot uw ChainWise omgeving.

Evenement Datum: 18-4-2019 13:00 - 16:30 Evenement Exporteren

Training

Contact met ChainWise

Meer weten over de oplossingen die wij bieden? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van onze bedrijfssoftware aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Egbert Horsselenberg: 06 53 53 05 78