ChainWise 8 vorderingen

dinsdag 8 november 2016 / Aantal keer gelezen (1532)

Onze ontwikkelaars werken op dit moment volop aan de nieuwe layout en onderliggende functionaliteiten van de meest frequent gebruikte pagina’s binnen ChainWise. Waarmee ChainWise 8 ook visueel de gewenste uitstraling krijgt. Zoals u gewend bent van ChainWise gaan wij uiterst kritisch te werk. Zo zijn wij tijdens het ontwikkeltraject van ChainWise 8 tot inzichten gekomen die de kwaliteit in hoge mate bevorderen maar meer tijd vergen. We testen momenteel intern en vervolgens zullen we stapsgewijs de eerste klanten met de BPM versie overzetten. Deze uitrol start in november. Wanneer deze is afgerond starten we met de Cursusplanner.

Voor de implementatie van ChainWise 8 binnen uw bedrijf, zullen wij eerst contact opnemen voor een bezoek. Samen bespreken we de veranderingen en de nieuwe functionaliteiten, zodat u goed bent ingelicht als u overgaat naar de nieuwe versie. Wij houden u op de hoogte.

ChainWise 8 vorderingen

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14