Module: Ontdubbeling van contactpersonen

maandag 28 november 2016 / Aantal keer gelezen (1539)

Het kan als storend worden ervaren dat contactpersonen meerdere keren in ChainWise zijn of worden vastgelegd.Om dit te voorkomen is er de module ‘ontdubbeling contactpersonen’. Deze module maakt het mogelijk om op 4 punten te controleren of er dubbelingen bestaan. Bij het aanmaken van een nieuw contactpersoon wordt op de ingestelde punten gecontroleerd of de contactpersoon bestaat en zo ja, wordt hiervan melding gemaakt.

Tevens biedt deze module de mogelijkheid om contactpersonen te ontdubbelen. Bij contactpersonen kan in de tab ‘ontdubbelen’ worden bepaald welk van de twee gelijke contactpersonen behouden dient te worden en welke inactief gezet kan worden. De gegevens die gekoppeld zijn aan de inactief te zetten contactpersoon zullen automatisch worden omgezet naar de te behouden contactpersoon. Wij informeren u graag.

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14