Acquisitie

ChainWise Relatiebeheer heeft ook een uitgebreide acquisitie ondersteuning. Hiermee kunnen specifieke doelgroepen met specifieke kenmerken makkelijk benaderd worden. Waarbij in de administratie duidelijk onderscheid tussen de communicatietypes wordt weergeven. Actiepunten die hieruit voortkomen zoals bijvoorbeeld het nabellen, worden in ChainWise automatisch in de takenlijst ingepland.
 
Naast de standaard relatiekenmerken kunnen ook gepersonaliseerde kenmerken worden verwerkt en toegepast voor acquisitieacties. Denk hierbij aan het type organisatie, de ontvanger van de nieuwsbrief, de afnemer van het product, etc.
 
Wilt u weten hoe u alles uit het acquisitiegedeelte van ChainWise kunt halen en hoe u ChainWise maximaal kunt inzetten voor commerciële doeleinden? Tijdens de Acquisitietraining delen wij alle ins & outs en geven u de meest handige tips!
 
N.b. Tijdens de training gaan wij ook graag in op uw specifieke vraagstukken.
 

Acquisitie

Type cursus
Regulier
Datum
16-01-2023
Tijd
van 13:30 tot 16:30 uur
Locatie
Hengelo
Kosten
€ 107,00
Type cursus
Regulier
Datum
22-05-2023
Tijd
van 14:00 tot 16:30 uur
Locatie
Hengelo
Kosten
€ 107,00

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14